JYRI – <BR/ >TOIMITUSJOHTAJA – OSAKASYRITTÄJÄ

JYRI –
TOIMITUSJOHTAJA – OSAKASYRITTÄJÄ

040 821 8178
jyri@tiliduunari.fi

”Ennen Tiliduunarin perustamista työskentelin useita vuosia vastuullisissa taloushallinnon tehtävissä eri tilitoimistoissa sekä talouspäällikkönä. Viisitoistavuotisen urani aikana olen saanut olla mukana mitä ihmeellisimmissä yritysmaailman seikkailuissa.

Kaikki kokemukseni ovat minulle opettaneet sen, että panostamalla talousasioissa kokonaisvaltaiseen ja tarkoituksenmukaiseen kumppanuuteen, yrityksen talous saadaan ponnistamaan parhaaseen tulokseen. Kuinka voimme palvella?”

ETSITÄÄN – LASKENNAN AMMATTILAINEN

123 456 789
SINÄKÖ@tiliduunari.fi

”Olen tarkka ja tehokas taloushallinnon ammattilainen. Pidän huolta yrityksesi kirjanpidosta ja muista viranomaisvelvoitteista. Neuvon mielelläni talouden kiemuroissa ja autan sinua ymmärtämään numeroiden päälle.”

ILKKA – LASKENNAN AMMATTILAINEN

ILKKA – LASKENNAN AMMATTILAINEN

040 821 8178
ilkka@tiliduunari.fi

”Minulla on useiden vuosien kokemus taloushallinnon monimuotoisista tehtävistä. Hoidan sekä yrityksenne kirjanpitoa sekä muita lakisääteisiä velvoitteita ammattitaidolla, huolellisesti ja yksilöllisesti paneutuen niihin kokonaisvaltaisesti. Väärässä paikassa säästetty euro voi oikein sijoitettuna tuottaa kaksi. Odottelen yhteydenottoasi!”