Aloittavat yritykset/yrittäjät

Onko yritystoimintasi alkamassa tai haluaisitko laittaa firman pystyyn? Nyt on oikea aika löytää yrityksellesi kokonaisvaltaisen taloushallinnon kumppani!

Kirjanpidon lisäksi huolehdimme siitä, ettei sinun tarvitse heti alussa käyttää liikaa aikaa yrityksesi paperihommiin. Tarjoamme sinulle joustavan ympäristön, jossa voit toimittaa kirjanpitoaineistosi toimistollemme juuri siinä muodossa mikä sinusta tuntuu parhaalta.

Tee kanssamme huolenpitosopimus, jossa yhdessä sovimme yrityksesi talousasioihin liittyvän avunannon asteesta! Meidän avullamme yrityksesi ei jää verokarhun raadeltavaksi eikä lompsahda vakuutussuon silmäkkeeseen.

Neuvomme sinua ammattitaidolla yritystoiminnan aloittamiseen kuuluvissa asioissa ja opastamme sinua yritystoimintasi alkutaipaleella varmoin ottein.

Huolehdimme, että yrityksesi löytyy oikeista rekistereistä. Hoidamme ilmoitukset verottajan suuntaan ja kerromme milloin sinun tulee maksaa mitäkin maksuja minnekin.

Vuosikausien kokemuksella opastamme sinua talouden maailmassa ja kerromme kuinka raportteja luetaan ja tulkitaan. Älä huoli, jos tuloslaskelma ja tase ovat sinulle hepreaa - me Tiliduunarissa toimimme selkeäkielisinä tulkkeinasi.
Meiltä saat myös selkeät, kirjalliset ohjeet, joilla suoriudut voittajana arkipäivän haasteista.
Ota yhteyttä nyt - ja kysy rohkeasti lisää!

Ota yhteyttä nyt - ja kysy rohkeasti lisää!

Yritys tavoittelee tai on kovassa kasvussa

Nopeasti kasvava yritystoiminta vaatii yleensä tarkkaa taloudenhallintaa. Tällöin on erittäin suositeltavaa löytää oikea kumppani, jonka avulla yrityksen talouden seuranta ja ennustettavuus helpottuu. Kun tietää, mihin suuntaan yrityksen talous kehittyy, on helpompi tehdä oikeita päätöksiä ja johtaa toimintaa menestyksekkäästi.

Kasvuyrityksille tarjoamme laaja-alaisen osaamisemme, vuosien kokemuksemme ja ajanmukaiset taloushallinnon ohjelmistot. Meillä Tiliduunarissa on myös paljon kokemusta TEKES-projekteista sekä rahoittajienkin edellyttämistä raporteista.

Tilitoimistomme ammattilaiset hallitsevat myös ulkomaille kohdistuvat liiketoimet ja niiden verokiemurat. Neuvomme myös niissä asiakkaitamme mielellämme.

Voit ulkoistaa meille juuri niin paljon hallinnollisia rutiineja kuin haluat. Mitä enemmän voit käyttää omia resurssejasi yrityksen ydintoimintojen johtamiseen, sitä suuremmalla todennäköisyydellä yrityksesi menestyy.

Vakaa yritys kaipaa vakaata taloudenhallintaa

Tuottaako yrityksesi vakaata tuottoa ja se on jo vakiinnuttanut paikkansa markkinoilla? Tällöin varmasti arvostat tilitoimistoltasi kokonaisvaltaista otetta hyvän verosuunnittelun sekä päivittäisten asioiden joustavan ja varman hoidon lisäksi.

Me tilitoimisto Tiliduunarissa, suunnittelemme ja neuvomme asiantuntevasti, aina kulloiseenkin tilaanteeseen paneutuen, sekä yrityksen että yrittäjän veroasioissa. Autamme suunnittelemaan niin optimaaliset osinkojen nostot kuin yrittäjän palkan määränkin. Teemme myös yritysmuotojen vertailua verotuksellisesta näkökulmasta.

Kirjanpidon, maksuliikenteen sekä palkkahallinnon hoidamme ajanmukaisilla ohjelmistoilla. Tämä säästää yritystä turhalta paperityöltä ja auttaa hallitsemaan paremmin liiketoiminnan riskejä.

Saat meiltä selkeää raportointia yrityksesi taloustilanteesta. Me, Tiliduunarin asiantuntijat olemme käytettävissäsi aina, kun tarvitset apua raha-asioissa. Ollaan yhteydessä!

Uutta tilitoimistoa etsimässä?

Oletko etsimässä yrityksellesi uutta tilitoimistoa? Tilitoimiston vaihtaminen on helpompaa kuin heinänteko! Vaihdos voidaan tehdä kätevästi vaikka kesken tilikauden - miten vaan yrityksellesi parhaiten sopii.

Me tilitoimisto Tiliduunarissa pidämme mielellämme huolen yrityksesi kirjanpidosta siihen liittyvine verosuunnitteluineen, jotta sinä saisit parhaimman hyödyn yritystoiminnastasi. Hoidamme asialliset hommat kuntoon paneutuen, ammattitaidolla ja  ystävällisesti.

 

Autamme yritysasiakkaitamme niin päivittäisissä talousasioissa kuin suuremmissakin suunnitelmissa. Selvitämme hankalimmatkin kysymykset tilanteeseen paneutuen - selkeällä `ihmisten` kielellä. Meiltä kysyvä ei tieltä eksy!

Yhteistyökumppaniemme avulla voimme auttaa yritystäsi myös tarvittaessa tilintarkastukseen liittyvissä asioissa.

Vankkumattoman ammattitaidon ja monivuotisen kokemuksen lisäksi vahvuutemme on yrityskohtaisesti paneutuva, käsityöläishenkinen taloustaituruus. Massakirjanpidon sijaan tarjoamme yritysasiakkaillemme kokonaisvaltaista taloushallinnon kumppanuutta. 

Ota rohkeasti yhteyttä, niin sovitaan tapaaminen toimistollamme!