KATSO – niin näet!

Maailma muuttuu ja niin muuttuu myös viranomainen. Postitse lähetettävät viranomaisilmoitukset on mahdollista hoitaa sähköisesti Katso-tunnisteen avulla.

Katso-tunnistus on Verohallinnon tarjoama, yrityksiä varten luotu tapa tunnistautua viranomaisten sähköisiin palveluihin. Tunnistautumiseen tarvitaan maksuton Katso-tunniste. Tunnisteen saa henkilö, jolla on kaupparekisteriotteen mukaan nimenkirjoitusoikeus yrityksensä puolesta.

Katso-tunnisteella voi kirjautua mm. Verohallinnon, Kelan, Eläketurvakeskuksen, Keva:n, Tullin, Helsingin kaupungin, Poliisihallinnon sekä työttömyysvakuutusrahaston palveluihin. Katso-tunnistetta voi myös käyttää esim. palkanlaskentaan Palkka.fi:ssä tai Itellan sivuille kirjautuessaan.

Tunniste on asiakkaiden mielestä helppokäyttöinen ja toimiva, ja sillä pystyy mm. seuraamaan omaa verotiliään reaaliajassa.

Oheisesta linkistä pääset katsomaan vero.fi:n sivuja Katso-tunnisteen usein kysyttyä palstaa:
http://www.vero.fi/fi-FI/Syventavat_veroohjeet/Usein_kysyttya/Katsotunnistus__usein_kysyttya(14711)

katso-tunnisteesta lisää kotisivuilla;

https://yritys.tunnistus.fi/

Tilitoimistomme hoitaa asiakkailleen KATSO-tunnisteen avaamisen tarvittaessa sekä opastaa kuinka asiakas voi valtuuttaa tilitoimiston hoitamaan viranomaisilmoittelun omasta puolestaan. Näin säästetään paljon aikaa ja kumpikin saa keskittyä omaan ydinosaamiseensa.

asiakasedut