Uusi Vuosi, Lisää Sitä Samaa ja Enemmänkin!

Huh huh! Vauhtia on pitänyt ja paljon on saatu aikaan. Tämän vuoden aikana on tapahtunut paljon hyvää tilitoimistollamme ja kasvoimme niin liikevaihdollisesti kuin asiakasmäärältään. Kaiken kiireen keskellä onnistuimme uudistamaan verkkosivumme sekä samalla ilmeemme. Avasimme myös yhdessä yhteistyökumppanimme kanssa paprut.fi palvelu, jotta voisimme palvella asiakkaitamme vieläkin paremmin. Asiakastyytyväisyytemme on pysynyt hyvänä, josta olemme erittäin kiitollisia ja nöyrin mielin jatkamme tästä eteenpäin. Vuoden ehkä hienoimpia kohokohtia oli kuitenkin se, että avasimme ehkä ensimmäisenä tilitoimistona Suomessa tilitoimistopalveluiden verkkokaupan! Verkkokaupassa voi vierailla klikkaamalla tästä.

Vaikka saavutimme paljon tämän vuoden aikana, meillä on monta tavoitetta myös ensi vuodelle. Tulevana vuonna haluamme tehdä jälleen uuden kappaleen kasvutarinaamme ja tulemme panostamaan yhä suuremmissa määrin innovoiden parempaan ja sutjakkaan palveluun sekä prosessiin. Haluamme myös kehittää uusia työkaluja asiakkaillemme arjen helpotukseksi.

Kysymys kuitenkin kuuluu, että kuinka voisimme auttaa myös asiakkaitamme heidän kasvutarinoissaan?

On ollut ilo palvella mahtavia asiakkaita vuonna 2015. Näillä merkeillä toivotamme teille kaikille oikein iloista uutta vuotta 2016!

asiakasedut